Torstaina oli mittari niin pahasti miinuksella, ettei runkoporukka ollut töissä ja niin saumojen valut päätettiin siirtää maanantaille. Perjantaina taasen lunta satoi enemmän kuin laki sallii, joten työmaalla tehdään tänään aikalailla lumitöitä.
 
Lohja-Ruduksen sopparissa sanotaan, että betoni pitää peruuttaa edellisenä työpäivänä. Asiakaspalvelusta kuitenkin lupasivat, että voimme peruuttaa vielä maanantai-aamuna iltapäivän betonit, jos sää on hankala. Kiitokset tästä heille.
 
Emme myöskään ole saaneet ulko-ovia vielä tilaukseen koska pähkäilemme heloituksen kanssa. Ongelmana on “pääovi”, johon tulee pitkä rosterivedin. Myöhemmin meille selvisi, ettei ko. vedintä pidä käyttää oven avaamiseen vaan se on lähinnä koriste. Tästä syystä oveen suositellaan nuppiväännintä lisäksi. Lähemmän tutustumisen jälkeen totesimme, ettei oven saaminen auki nuppivääntimellä ole helppoa ainakaan lapsille, joten aloimme pohtimaan sähkölukkoa. Olimme ajatelleet vetää putkituksen ulko-oville joka tapauksessa, joten nyt pitäisi sitten tehdä päätös millainen lukko laitetaan.
Kylmää, kylmää... ja lunta
Saturday, January 27, 2007