Lauantaina käyvimme peittämässä putket autotallin ja talon välistä, sekä maakylmä -reiälle menevät putket asennushiekalla ja routamatolla. Ja hyvä että käytiin, koska sunnuntaina lumi peitti työmaan aika tehokkaasti.
 
Espoon Vesi muisti meitä mittarinlukemis lapulla. Vesimittarimme sijaitee EPS-kuution sisällä alapohjan alla. Onneksi oli digikamera mukana niin saatiin mittarin lukema talteen - oli nimittäin äärimmäisen hankalassa kulmassa. Ja asiakaspalvelussa oli hauskaa kun soitin lukeman: yksi.
 
Olemme näperrelleet huonekortteja kasaan jo kuukauden verran ja alkuviikosta aloimme lähettää tarjouspyyntöjä sisätöistä. Toiveena olisi löytää hinta/laatu suhteeltaan hyvä urakoitsija, jolta onnistuisi mahdollisimman suuri osa töistä. Pilkomme urakan pienempiin osiin vain jos on pakko. Sopivaa huonekorttipohjaa ei muuten meinannut löytyä mistään edes googlettamalla. Luulisi että näitä kuitenkin käytetään lähestulkoon joka kohteessa...
 
Näiden lisäksi hankin muutaman saunatarjouksen referenssiksi - todennäköisesti tilaamme kuitenkin puusepältä lauteet ja saunan paneloinnin, koska tuohon tilaan ei oikein löydy sopivaa valmispakettia. Kiukaaksi olemme näillänäkymin valitsemassa Narvin Löylymestarin, jolle tulee kavereksi sähkökiuas. Puukiuas otetaan tunnelimallisena, jotta lämmitys onnistuu pukuhuoneen puolelta.
 
Niin, ja tänään tuli tontille loput kattotarvikkeet tiiliä lukuunottamatta.
Sekalaista toimintaa
Tuesday, January 23, 2007